0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: FMP

JOVANOVIĆ PRED PARTIZAN: Daćemo sve od sebe da parket napustio uzdignute glave

Objavljeno: 15.03.19 u 17:42

Jedan od dva derbija poslednjeg kola regularnog dela biće odigran u Železniku.

Košarkaši FMP-a će pred svojim navijačima ugostiti osvajača Kupa ‘Radivoja Koraća’ , ekipu Partizana.

Pored toga što utakmica nema rezultatski značaj, dobro će poslužiti treneru Vladimiru Jovanoviću da vidi čime raspolaže pred nastavak sezone i bitke  u Košarkaškoj ligi Srbije. Panterima ovaj duela dolazi nakon poraza od Mornara u Baru i nema sumnje da će dati sve od sebe da sezonu u ABA ligi završene pozitivnim ishodom.

– U goste nam dolazi ekipa Partizana, koja je favorit u ovom meču. Iako utakmica nema takmičaraskog značaja, FMP će kao i u svakom meču do sada pokušati da pruži svoj maksimum kako bi parket napustio uzdignute glave. Muče nas neke male povrede ali i pored toga pokušaćemo da sprovedemo u delo sve ono što smo radili i ako se držimo tog dogovora mislim da ćemo biti konkurentni i na ovoj utakmici. Moji igrači su već pokazali da iako su mladi mogu da budu izuzetno nezgodna ekipa. Najvažnije je da svi verujemo u ono što radimo, kazao je Jovanović.

FOTO: KK FMP

Jedan od iskusnijih u taboru tima iz Železnika, Marko Jeremić je istakao da će on i njegovi saigrači i pored problema koje imaju as povredama dati sve od sebe da ‘iznenade’ crno-bele.

– Bez obzira što utakmica nema takmičarski značaj mi se maksimalno spremamo i potrebno je da obratimo pažnju na njihov ofanzivni skok i unutrašnju igru. Biće nam potrebna dodatna čvrstina i enrgija da pokušamo da sezonu završimo trijumfalno. Spremni smo za ovu utakmicu i nadamo se najboljem, rekao je Jeremić.

Utakmica između FMP-a i Partizana igra se sutra od 17 sati u dvorani u Železniku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter