1
U pripremi

FUTSAL SPEKTAKL: Konjarnik i Palež u ponedeljak u Šumicama za viši rang!

Objavljeno: 15.03.19 u 17:54

Treća futsal liga Beograda donosi nam derbi između Konjarnika i Paleža. Meč za obe ekipe nosi veliku težinu. 
 U derbiju trećeg kola Futsal lige sastaće se ekipa Konjarnika i Paleža, a meč za oba tima ima posebnu težinu jer će pobedniku omogućiti da zaigra u plej-ofu za popunu druge lige. Utakmica se igra u ponedeljak u večernjem terminu od 9:30 u Šumicama. 

Predsednik Paleža Branko Bazarević je zahvalio domaćinu što je izašao u susret da se meč igra u večernjem terminu u ponedeljak. 

– Pozdravljam sve prisusutne. Iskoristio bih priliku da se zahvalim domaćinu što je organizovao ovaj meč u ponedeljak jer naši igrači paralelno sa futsalom igraju i ‘veliki fudbal’. Kao i što su izabrali da se meč igra u večernjem tereminu i da obe ekipe budu u punom sastavu. Neka merilo bude teren gde će igrači odlučiti pobednika, rekao je trener Paleža Branko Bezarević

Palež ulazi osljabljen u meč, ekipa neće moći da računa na pomoć prvog golmana Marka Roksića koji je na poslovnom putu u Kini.

Željko Grujičić je pred meč obećao spektakl i poručio da navijači koji dođu na meč neće se pokajati. 

– I ja bih se zahvalio Konjarniku što nam je izašao u susret da igramo u ponedeljak, to nam dosta znači. Pozivam ljude da dođu u što većem broju jer ih očekuje spektakl. Ko god bude došao neće se pokajati, želimo da priredimo jednu utakmicu o kojoj će se pričati dugo, kazao je Grujičić

Miki Kapelo Žigić rekao je na početku konferencije da očekuje dobar meč, te da su ekipe dosta izjednačene. 

– Hteo bih da se zahvalim savezu što nam je organizovao konferenciju za štampu. Igraju dve najbolje ekipe u ligi, šanse su 50-50 i obe bi mogle da se bore za vrh tabele i u rangu iznad. Palež je malo iskusnija ekipa od nas, mi smo još uvek dečiji vrtić, neka bolji pobedi, rekao je Žigić

Nikola Janković je bio kratak. 

– Dokazaćemo da obe ekipe mogu da igraju i u prvoj ligi, pozvao bih navijače da dođu u što većem broju, pozvao je Janković navijače u dvoranu Šumice. 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter