0
Evropske lige

BUNDESLIGA: VAR doneo Menhengladbahu bod protiv Frajburga

Objavljeno: 15.03.19 u 23:11

Utakmica između Borusije iz Menhengladbaha i Frjaburga otvorila je 26. kolo Bundeslige. Domaći su imali zaostatak, ali uz VAR došli do izjednačenja. 

Nije se dugo čekalo na prvi gol, posle početnog ispitivanja snaga, već u 10. minutu Paskal Štencel uputio je dobru loptu u kazneni prostor, Tamo je spreman bio Vinćenco Grifo šutirao je u donji levi ugao, a stativa mu je bila saveznik. Borusija je praktično u sledećem ozbiljnijem napadu uspela da izjednači. Igrao se 16. minut Torgan Azar je na tacni poslužio Alasanea Pleu a on je iz neposredne blilzine uspeo da savlada golmana gostiju. Iako su domaći krenuli da slave, sudija je potražio Var i proverom utvrduio da je igrač domaćeg sastava izbegao ofsajd zamku. 

Frajburg je u nastavku imao još jednu ozbiljnu šansu. Nakon centaršuta Vinćenco Grifo je imao priliku da postigne svoj drugi pogodak, šutirao je u levi ugao, već je video loptu u golu, a Jan Somer mu je skinuo siguran zicer.
 
Bundesliga 26. kolo
Petak
Menhengladbah – Frajburg 1:1 (1:1) (Plea 16 – Grifo 10)
Subota 15.30: Augzburg – Hanover
15.30: Šalke – Lajpcig
15.30: Štutgart – Hofenhajm
15.30: Volfsburg – Fortuna Diseldorf
18.30: Herta – Dortmund

Nedelja
13.30: Leverkuzen – Verder
15.30: Ajntraht – Nirnberg
18.00: Bajern – Majnc

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter