0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

KOŠARKAŠKA POSLASTICA: Nakon Olimpijakosa još jedan košarkaški velikan želi u ABA?!

Objavljeno: 14.03.19 u 18:22

Iako je na početku izgledalo kao izjava iz revolta, košarkaški klub Olimpijakos sve je bliže tome da nastupa u ABA ligi, a ako je verovati dobro obaveštenim izvorima Oli nije jedini klub koji će pojačati Jadran. 

Grčki Olimpijakos je nakon nemilih dešavanja u polufinalu Kupa Grčke najavio da će uskoro da zaigra na Jadranu. Iako je to na početku mnogima delovalo kao šala, sve su jače najave koje govore da bi to moglo uskoro da se desi. Nakon što su crveno-beli pokazali interesovanje za pristup ABA ligi, pridružio im se još jedan košarkaški gigant – Panatanaikos

Ovu informaciju preneo je renomirani košarkaški portal Eurohoops.net. Kako se navodi u pismu upućenom direktoru ABA lige Krešimiru Novoselu Grci su izrazili želju da promene takmičenje i učestvuju u jednoj od jačih liga. 

Olimpijakos je nakon meča polufinala grčkog kupa odbio da igra bilo koji naredni duel sa najvećim rivalom Panatanaikosom ukoliko ga ne budu sudili strani arbitri. Da li je namera Paoa ozbiljna ili još jedan pokušaj da pecnu rivala pokazaće dani pred nama. ABA ligu očekuje zanimljivo leto, u to nema sumnje. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter