1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘VEČITI DERBI’: Zvezda se ponovo radovala u Zemunelu!

Objavljeno: 13.03.19 u 14:10

U Zemunu u ‘SC Teleoptik’ odigran je večiti derbi u okviru 18. kola Omladinske lige Srbije između Partizana i Crvene zvezde.

Crveno-belima prija Zemunelo. Omladinci Crvene zvezde su kao gosti pobedili Partizan sa 3:1 i tako crno-bele izbacili iz borbe za titulu, a oni preuzeli prvo mesto bar dok Čukarički ne odigra svoj meč 18. kola.

Crvena zvezda je mrežu Partizana zatresla već u 12. minutu preko krilnog napadača Njegoša Kupusovića. Partizan je drugo poluvreme otvorio lepom šansom za Čolića, ali je Gordić bio na mestu. Kazna je brzo stigla i Kupusović je asistirao do Velikića, a ovaj je pogodio za 2:0.

Partizan je ipak uspeo u 70. minutu da se vrati u meč. Lazar Pavlović je pogodio za 1:2. Ipak, pitanje pobednika je brzo rešeno, Jočić se sjajno oslobodio svog čuvarqa, šutirao snažno i pogodio za konačnih 3:1.

Razlika između prva četiri tima na tabeli omladinske lige Srbije je samo četiri boda. Zvezdu čeka velika borba sa trenutnim liderima, Vojvodinom i Čukaričkim, dok je odmah iza crveno-belih Brodarac.

Zapratite najbolju sportsku instagram stranicu – HOTSPORT.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter