1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Novi odlazak i dve opcije za trenera Partizana, sukob Nikolića i Lazetića, Zvezdi ‘večiti’ derbi

Objavljeno: 13.03.19 u 23:44

Još jedan buran dan i dosta zanimljivih vesti je za nama, a evo najčitanijih ove srede.

Od dobro poznatih ostavki u Partizanu, javnost zanima kako će aktuelno rukovostvo nadomestiti te odlaske. Pa smo tako saznali ko su ‘otpali’ iz konkurencije, a ko su novi kandidati za trenera crno-belih.

Takođe, dosta je polemika oko imena novog sportskog direktora, Saša Ilić je tražio određene garancije, a u međuvremenu je i novi trener napustio klub iz Humske.

Danas su igrani četvrtfinalni dueli Kupa Srbije, Partizan je bio ubedljiv u Kruševcu uz sukob Nikolića sa v.d. trenera Lazetićem, a Crvena zvezda je savladala Radnik uz lepu poruku Delija za Vladana Milojevića.

Odigran je i ‘večiti’ omladinski derbi na Partizanovom ‘Teleoptiku’ koji je i ovog puta pripao Crvenoj zvezdi.

Kada je reč o evropskom fudbalu, novi trener Real Madrida Zinedin Zidan je izrazio želju da u ‘kraljevski klub’ dovede srpskog reprezentativca, a Dušana Tadića nije uspeo da prestigne ni Kristijano Ronaldo.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

1 Komentara

  1. Drzava da prestane da pomaze klubcic sa marakancic, da nebude nove bruke i smejurije po evropi, cirkus veci od njih i terzonjarka ne treba, pomozite siromasne, zvbezdani katanac na vratanac

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter