0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KUP SRBIJE: Haskić pokazao Nišlijama put do polufinala (VIDEO)

Objavljeno: 13.03.19 u 18:54

Igrači Radničkog iz Niša treći su učesnik polufinala najmasovnijeg fudbalskog takmičenja kod nas.

Nakon lučanske Mladosti koja je posle preokreta savladala Spartak i Partizana koji je bio ubedljiv u Kruševcu, isto su učinili i puleni Nenada Lalatovića.

Od samog početa drugoplasirana ekipa šampionata Srbije imala je incijativu i pokazivala je da želi da opravda ulogu favorita pred svojim navijačima. Nakon nekoliko veoma dobrih prilika u uvodnim minutima duela, izabranici Nenada Lalatovića do gola dolaze tek u finišu sa bele tačke. Odgovornost je na sebe u 40. minutu preuzeo Nermin Haskić, koji je novim golom doneo radost domaćoj publici.

FOTO: Hot Sport

Fudbaleri novosadskog tima ni u nastavku nisu imali značajnijih prilika, dok su domaći igrači nastavili opsadu gola ‘stare dame’ sa željom da i zapečate prolazak u narednu rundu. Ofanziva Nišlija se isplatila u 63. minutu igre nakon akcije po desnoj strani usledio je centaršut, a Haskić je bio najbolji u skoku i tako došao do novog gola. Do kraja su gosti uspeli da postignu počasni pogodak, a nakon konrnera u četvrtom minutu nadoknade mreću je zatresao Đuričin.

(VIDEO:YouTube/HOT SPORT)

KUP SRBIJE – četvrtfinale (jedna utakmica)

Spartak – Mladost 1:2 (1:0)
(Šormaz 44 – Bojović 61, Pejović 80)

Napredak – Partizan 0:4 (0:2)
(Zakarić 31, Pantić 45+2, Valijente 66, Gomeš 72)

Radnički – Vojvodina 2:1 (1:0)
(Haskić 40pen, 63 – Đuričin 90+4)

18.00 Crvena zvezda – Radnik

(Sa ‘Čaira’ – Aleksandar Ilić)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter