0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

KAKO JE HS NAJAVIO: Sada je zvanično – Marin je Zvezdin do 2021. godine!

Objavljeno: 13.03.19 u 14:50

Posle Dejana Joveljića i Milana Rodića novi ugovor sa Crvenom zvezdom potpisao je Marko Marin, čime su se crveno-beli ozbiljno pojačali pred evropske kvalfikacije.

Kako je HotSport to i najavio, Crvena zvezda dobila je najveće letnje pojačanje. Marko Marin potpisao je novi ugovor sa šampionom Srbije i obavezao se na saradnju do leta 2021. godine. Zanimljivo je to da je momak poreklom iz Gradiške potpis stavio tačno na svoj 30. rođendan.

– Lepo je proslaviti rođendan na ovaj način, mnogo sam srećan. Sigurno da mi je produžetak ugovora jedan od najlepših poklona. Želim da nastavimo da koračamo stazom uspeha. Nadam se i osvajanju duple krune. Još jednom želim da se zahvalim generalnom direktoru Zvezdanu Terziću i svima u upravi kluba što su mi omogućili da letos dođem u omiljen klub. To mi mnogo znači, idemo dalje – rekao je Marin.

Marko Marin je istakao da se od dolaska na ‘Marakanu’ oseća kao kod kuće.

– Od prvog dana se ovde osećam kao kod kuće. Saigrači, navijači, ljudi u klubu, svi su me prihvatili fenomenalno i zato sam odlučio da još ostanem. Mnogo je bitno što smo sačuvali kostur tima, da se ne menja pola ekipe na svakih pola godine. Imamo kvalitet, dokazali smo i kada se pridruže pojačanja, lakše je da se uklope u ekipu koja je duže na okupu i u kojoj sve dobro funkcioniše. Mislim da je to velika stvar i za ostvarivanje ciljeva, da se opet kvalifikujemo za grupnu fazu evropskog takmičenja.

On je imao i poruku za sve navijače koji ga obožavaju.

– Stvarno su fenomenalni. Od prvog dana su me prihvatili, podržavaju ekipu stalno. Samo neka tako nastave, pa da se zajedno radujemo mnogim uspesima – zaključio je Marin.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter