0
Domaći fudbal

HOTSPORT TIKET DANA: Spektakl u Ligi šampiona, a tu je i domaći kup!

Objavljeno: 13.03.19 u 10:45

Favoriti su sinoć bili na visini zadataka u Ligi šampiona, a danas nas očekuju dva interesantna meča i pogotovo spektakl na ‘Alijans Areni’ u Minhenu.

BARSELONA – LION 3 – 5 GOLOVA (1.80)

Nema dileme da posle remija u Francuskoj se očekuje lagani posao za domaćina koji je u naletu , mada će pokušati gosti da se odbrane i golovi su dobra preporuka i da neće španski gigant baš da napuni mrežu rivala. 

BAJERN – LIVERPUL GG (1.80)

Jirgen Klop se vraća na mesto uspeha i zna kako se pobeđuje Bajern u Minhenu, a za goste je važno da postignu pogodak tako da očekujemo po gol na obe strane. 

SPARTAK – MLADOST 2 (1.80)

Lučanci su obezbedili plasman u plej-of tako da sve adute sada bacaju na drugi domaći kolosek sa ciljem da pokušaju kao prošle godine da se nađu u finalu i juriće prolaz u Subotici. 

NESTVED – ALBORG 2 (1.70)

Svako takmičenje u Kupu donosi po neko iznenađenje, ali prema aktuelnom odnosu snaga domaćin je autsajder i ostaje da gosti pokušaju da uspešno odrade posao. 

Ukupna kvota na tiketu je 9.91.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter