0
Fudbal

FOTO: FC Sidney

AZIJSKA LIGA ŠAMPIONA – ISTOK: Četiri utakmice i tri gola, poraz Miloša Ninkovića (VIDEO)

Objavljeno: 13.03.19 u 16:00

Odigrani su mečevi u grupama ‘G’ i ‘H’ azijske Lige šampiona, čime je kompletirano drugo kolo, a danas se nisu istakli baš strelci.

U ‘H’ grupi je tim našeg Miloša Ninkovića Sidnej gostovao velikom favoritu, šampionu Japana, Kavasaki Frontaleu. Domaćin je slavio minimalnim rezultatom 1:0. Japanci su bili daleko bolji rival, ali zvezda tima Brazilac Damiao nije mogao do gola. ‘Bunker’ Australinaca srušio je Saito u 83. minutu. Miloš Ninković je odigrao svih 90 minuta za Sidnej.

U istoj grupi Ulsan iz Južne Koreje bio je bolji od prvaka Kine Šangaj SIPG-a sa 1:0. Odluka o pobedniku pala je u 66. minutu kada je Bo-Kjung asistirao do Negaoa, a Brazilac pogodio za 1:0. Za kineski tim igrale su sve zvezde Hulk, Oskar i Elkeson.

Iznenađenje dana priredila je ekipa Burirama sa Tajlanda koja je sa 1:0 pobedila Džonbuk iz Južne Koreje. Gol odluke postigao je Sarhat u 50. minutu na asistenciju Žurniora. U istoj grupi u derbiju dana bodove su podelili Peking iz Kine i Urava iz Japana 0:0.

‘G’ GRUPA:

Peking – Urava 0:0
Buriram – Džonbuk 1:0

‘H’ GRUPA:

Ulsan – Šangaj SIPG 1:0
Kavasaki – Sidnej 1:0

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter