0
Evropske lige

ALEGRI LIKUJE: Bilo bi čudno da je Ronaldo postigao samo jedan gol u LŠ, kritičarima je poručio da se leče!

Objavljeno: 13.03.19 u 13:45

Masimilijano Alegri se suočavao sa oštrim kritikama javnosti nakon prvog meča u kome je Juventus poražen od Atletika u Madridu sa 2:0. 

Alegri je sve vreme, čak i nakon prvog meča verovao u svoj tim i sada sa pravom može da likuje jer je pokazao ‘nevernim Tomama’ o kakvom se stručnjaku radi. 

– Nismo bili savršeni, ali smo ostali koncentrisani. Postojao je rizik da uđemo u meč histerično, pošto se mnogo govorilo u javnosti o našem zaostatku i mogućem povratku. Imali smo 95. minuta da obavimo posao. Ekipa zaslužuje sve čestitke, obavili su moji igrači odličan posao, rekao je Alegri italijanskim medijima. 

Kristijano Ronaldo je do jučerašnje utakmice u Ligi šampiona postigao samo jedan gol, a u jučerašnjoj, u kojoj je rešio pitanje pobednika, postigao je sva tri. 

– Bilo bi zaista čudno da je Ronaldo završio sezonu u Ligi šampiona sa jednim golom na svom kontu. Bio je dobar, a momci su doprineli uključujući i navijače koji su napravili atmosferu za pamćenje. Priredili smo im divno fudbalsko veče, svima koji sa mnogo strasti prate sport u Italiji, dodao je Alegri

Alegri se suočavao sa velikim kritikama, a pojedini mediji spremali su mu i smenu. 

– Oni koji kritikuju nisu moj problem. To je njihov problem, ne znam šta bih ja trebalo da uradim? Za pet godina smo osvijili skoro sve što se može osvojiti. Dva puta smo igrali u finalu Lige šampiona i četiri puta smo osvojili kup. Šta ja još mogu da uradim? Njima je potrebno lečenje, a ne meni. U svakom slučaju, kritika može da bude i poučna, a meni je zabavna, rekao je Alegri.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter