0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

SAVIĆ NAKON PORAZA OD HRVATSKE: Dobra organizacija, čestitam Hrvatskoj

Objavljeno: 12.03.19 u 20:19

Vaterpolisti reprezentacije Srbije poraženi su od Hrvatske u meču poslednjeg kola Evropa kupa, a selektor Dejan Savić čestitao je rivalu na pobedi, ali i na dobroj organizaciji:

– Uspeli smo da odgovorimo na agresiju Hrvatske u početku ali to nismo nagradili dobrom realizacijom igrača više. Oni su tu bili bolji, Kraj treće četvrtine i cela četvrta se svela na jurnjavu rezultata a tu su Hrvati bili psihički snažniji.

Kapiten Filip Filipović je takodje pohvalio domaćina i istakao:

– Čestitam Hrvatima na zasluženoj pobedi. Kada igraju dve ovakve ekipe uvek su oštri dueli, velika je borba. Oni su bili bolji, smireniji i zasluženo pobedili. Nije lako igrati ovakve utakmice posebno kada direktno sa klupskih mečeva dodješ u reprezentaciju. Organizacija vrhunska i vidimo se u Zagrebu.

Na to se nadovezao i Andrija Prlainović:

– Dobra odbrana u početku nije nagradjena vodjstvom jer nam nije išao igrač više. Bilo je i dobrih stvari. Kada smo ušli u zaostatak nismo uspeli da se vratimo. Nije lako bilo ni nama ni njima umor je tu. Ali tako je kako je, rekao je Prlainović za sajt Vaterpolo saveza Srbije.

Završni turnir Evropa kupa biće odigran u Zagrebu od 5. do 7. aprila, a naša reprezentacija je u grupi sa domaćinom Hrvatskom, Crnom Gorom i Francuskom.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter