0
Ostali sportovi

EVROPA KUP: Delfini poraženi od Hrvatske za kraj

Objavljeno: 12.03.19 u 19:47

U poslednjem meču grupne faze Evropa kupa naša selekcija je doživela poraz.

Od ‘delfina’ je bolja bila selekcija Hrvatske koja je slavila sa 12:9.

Ovaj meč nije imao rezultatski značaj, pošto su i naša selekcija i ‘barakude’ još ranije završile sav posao oko učešća na završnom turniru koji će se igrati od 5. do 7. aprila. U ovaj duel bolje je ušla domaća ekipa koja je od samog starta imala prednost, ali ona tokom prvog poluvremena nije iznosila više od dva gola. Loša treća deonica pulena Dejana Savića bila je presudna i tada je rešeno pitanje pobednika.

Njaraspoloženiji u sastavu Hrvatske bio je Joković koji je četiri puta tresao mrežu, po dva gola postigli su Macan i Vukičević. U taboru naše selekcije su Mandić, Filipović i Stefan Mitorvić postigli po dva gola.

Hrvatska – Srbija 12:9 (1:0, 4:4, 5:2,2:3)

Bazen Kaprag
Gledalaca 800
Sudije: Ivanovski (Crna Gora), Derviju (Francuska)
Igrač više: Hrvatska 14(9), Srbija 17(6)

HRVATSKA: Bijač, Macan 2, Fatović, Lončar, Joković 4, Buljubašić, Vukičević 2 Bušlje 1, Miloš 1, Vrlić 1, Šetka, Garsija 1 , Marcelić.

SRBIJA: G.Pijetlović, Mandić 2, Rašović, Ranđelović, Ćuk, D.Pijetlović, Vico, Aleksić 1, Jakšić, Filipović 2, Prlainović 2, S.Mitrović 2, B.Mitrović. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter