0
ATP

ATP INDIJAN VELS: Samo pustinjsko čudo može da poremeti Noleta…

Objavljeno: 12.03.19 u 08:30

U trećem kolu Indijan Velsa Novak Đoković je rano jutros počeo meč protiv Nemca Filipa Kolšrajbera, ali taj meč nije završen…

Očekivali su ljubitelji ‘belog sporta’ u Srbiji da ih jutros dočeka vest kako je Novak Đoković izborio plasman u osminu finala mastersa u Indijan Velsu. Ipak, od najboljeg tenisera sveta nije bolji bio Nemac Filip Kolšrajber, već je jača bila priroda.

Naime, dva tenisera izašla su na teren, ali su na njemu provela svega 15 minuta. Novak je poveo sa 1:0 u gemovima, Nemac je u drugom imao prednost poena, a onda se u pustinji dogodilo ono što se retko događa – pljusak.

To naravno čudi ako se zna podatak da je leti u Indijan Velsu prosečna temperatura oko 42,3 stepena i da osam od 12 meseci ne postoji nijedan kišni dan. U proseku u martu u ovom gradu ima 1,5 kišnih dana. Eto, Nole i Filip nisu imali sreće, te će ponovo na teren večeras oko 20.30.

Podsetimo, sinoć je Momir Kecmanović u srpskom derbiju bio bolji od Lasla Đerea, dok će danas od 19 časova na teren Filip Krajinović protiv Rusa Danila Medvedeva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter