0
Domaći fudbal

PLS: Kiks Inđije pomogao TSC-u i Javoru, remi u Zemunelu

Objavljeno: 11.03.19 u 18:37

Dva meča kojima je zatvoreno 26. kolo Prve lige Srbije okončana su bez pobednika, a današnjim rezultatima najviše mogu da budu zadovoljni TSC i Javor, lideri trke za plasman u Superligu.

TSC i Javor su jučerašnjim pobedama napravili korak ka promociji, na ruku su im išli i rezultati najbližih pratilaca, a taj trend je nastavljen i danas.

Inđija je dočekala Sinđelić, ali nije prednost domaćeg terena pretvorila u pobedu. Uspeo je Marko Trkulja da sačuva mrežu svoje ekipe, pa je Inđija nastavial seriju mečeva bez pobede, pošto je od početka prolećnog dela šampionata zabeležila po dva poraza i remija.

Ovim remijem Inđija zauzima treće mesto sa devet bodova manje u odnosu na timove iz Bačke Topole i Ivanjice.

(Youtube/Prvaliga Srbije)

Drugi meč dana okončan je 1:1, a više razloga za zadovoljstvo imaju fudbaleri Teleoptika. Trajal je vodio od 23. minuta preko Stepanovića, a početkom drugog dela Marko Šiškov je isključen, pa je Trajal bio nadomak trijumfa. Ipak, u samom finišu meča Jovan Kokir je sjajno izveo slobodan udarac i pogodio mrežu rivala iz Kruševca i doneo svom timu remi.

(Youtube/Prvaliga Srbije)

Prva liga Srbije, 26. kolo

NEDELJA

Bežanija – Javor 1:2 (0:0)

Borac – TSC 0:3 (0:2)

Budućnost – Zlatibor 1:0 (0:0)

Novi Pazar – Metalac 2:0 (1:0)

Radnički – Žarkovo 1:1 (0:1)

Sloboda – Bečej 1:0 (0:0)

PONEDELJAK

Inđija – Sinđelić 0:0

Teleoptik – Trajal 1:1 (0:1)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter