0
Evrokupovi

PEP GVARDIOLA: Potrebno je sanjati velike snove

Objavljeno: 11.03.19 u 18:20

Menadžer Mančester sitija vrlo inspirativno je govorio na konfrenciji za medije pred revanš osmine finala Lige šampiona protiv Šalkea.

‘Građani’ su u prvoj utakmici u Gelzenkirhenu slavili rezultatom 3:2, iako su gubili sa 2:1. Gvardiola je zato pozvao na oprez.

– Pred nama je novih 90 minuta i imamo mnogo posla. Pre nedelju dana nismo očekivali da vidimo PSŽ ili Real Madrid kako se opraštaju od Lige šampiona. Sve ekipe koje se nađu u nokaut fazi žele da osvoje ovo takmičenje. To je težak posao. Svi znaju da vašu sezonu ocene lošom ako ispadnete u prvom kolu nokaut faze, dok je to iz moje perspektive totalno drugačije – rekao je Gvardiola,

Mančester siti nikada nije osvojio titulu šampiona Evrope, a ove sezone su, možda kao nikada do sada, među najvećim favoritima za podizanje ‘ušatog’ pehara.

– Ne možemo da poreknemo snagu drugih klubova. Potrebno je sanjati velike snove, da postavljaš visoke ciljeve i da smatraš da si jedini koji tako razmišlja – rekao je Gvardiola.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter