2
Boks

FOTO: Veljko Ražnatović/Instagram

NE ZNA ZA PORAZ: Srpski bokser Veljko Ražnatović upisao novu pobedu!

Objavljeno: 10.03.19 u 11:15

Od ulaska u profesionalne bokserske vode Veljko Ražnatović ne zna za poraz. 

Pred nekoliko hiljada navijača u jagodinskoj hali Jasa Raznatović je ostvario šesti trijum u isto toliko mečeva. Dvadesetdvogišnji Ražnatović savladao je tridesetdevetogodišnjeg Isosa Mondoa. 

Naš bokser slavio je na poene, bilo je 60:54. Narednu borbu imaće u Beogradu 31. maja kada će na ‘domaćem terenu’ imati priliku da niz pobeda produži. 

Veljko je nakon meča istakao žaljenje što pobedu nije obezbedio nokautom. 

– Nikada ne mogu da budem potpuno zadovoljan kada protivnik izađe iz ringa na nogama, ali biće novih prilika za nokaute. Nadam se da ću već u svom sedmom meču zabeležiti i četvrti nokaut – istakao je Ražnatović nakon borbe. 

Mladi bokser je potom govorio o samoj borbi.

– Borba je bila izuzetna, tvrda. Nisam dozvolio Francuzu da napada mnogo. Pogodio sam ga nekoliko puta i mislio sam da će ti udarci da ga ‘završe, ali je ipak ostao na nogama svih šest rundi. Možda je trebalo više da nagazim na kraju, ali sam smatrao da je bolje da ne rizikujem, istakao je Ražnatović.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter