0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MIRKOVIĆ TAJANSTVEN: Šta je želeo da najavi ovim rečima? ANIČIĆ: Kada imamo iste uslove kao protivnik… (VIDEO)

Objavljeno: 10.03.19 u 19:25

Voždovac je naneo novi udarac Partizanu, a izjava trenera crno-belih potencijalno je najavila promene u narednim danima.

Zoran Mirković je ‘štedeo reči’ u izjavi za TV ArenaSport, ali je bilo vidljivo razočaranje na njegovom licu, ali i u glasu.

– Izgubili smo! Kriza se produbljuje… Ne mogu da kažem da smo zaslužili poraz, međutim, tako je kako je. Videćemo u narednim danima kako dalje – kratko je poručio Mirković.

(AM VIDEO7S)

Dragan Aničić, trener Voždovca, očekivano je bio mnogo raspoloženiji.

Morali smo da izmišljamo zbog kadrovskih problema, a ne volim da igračima menjam pozicije. Ipak, mislim da smo zasluženo pobedili. Partizan možda jeste imao posed, ali naše su šanse bile zrelije – rekao je Aničić i dodao da ‘Zmajevi’ imaju ambicije da se nađu u plej-ofu.

– Videli ste i večeras, kad imamo uslove na terenu, iste kao protivnik, možemo da igramo sa svima. To je naš neki cilj, da probamo… Pa da vidimo sad da i u Lučanima izvučemo najviše što možemo – poručio je Aničić.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter