0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

KRAĆI ODMOR: Zbog bola u mišiću Marin napustio meč sa Zemunom

Objavljeno: 10.03.19 u 09:30

Najbolji igrač Zvezde je posle gola iz penala tražio zamenu, a za sedam dana treba da bude spreman za gostovanje na Banjici. 

Postigao je Marko Marin pogodak iz jedanaesterca protiv Zemuna i posle samo nekoliko minuta se preselio na klupu. Mnogi navijači Crvene zvezde su se zabrinuli šta muči prvu ‘zvezdu’ lidera, a kako saznaje HotSport u pitanju je problem sa zadnjom ložom. 

Prilikom par sprinteva bivši reprezentativac je osetio bol, pa nisu hteli da reskiraju sa vezistom pred kojim je samo mini odmor. Uz terapije i lagan rad očekuje se da Marin bude spreman za sedam dana kada sledi gostovanje Radu na Banjici, a zatim su dve nedelje pauze zbog reprezentativnih zadataka. 

Crveno beli su sinoć upisali 52 meč bez poraza na domaćoj sceni i ušli u istoriju kao novi rekorderi, a bez obzira što već u sredu imaju obaveze u Kupu Srbije trener Vladan Milojević je igračima dao slobodan dan, a novi trening je sutra pre podne, kada je u fokusu prprema meča sa Radnikom iz Surdulice na stadionu ‘Rajko Mitić’

Foto: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter