0
Domaći fudbal

FOTO: PRINTSCREEN

UDARNE VESTI DANA: Slavilo se u Zvezdi, Barsa merka Jovića, a drugi Luka trese mreže u Engleskoj, Juve menja trenera

Objavljeno: 09.03.19 u 23:30

Buran fudbalski dan je iza nas. Neki su večeras slavili, drugi tresli mreže a neki treći će promeniti trenera

Iako su svi mislili da je Boaći malo nervozan, fudbaler Zvezde je imao razlog za nervozu. Licitiralo se da li je razlog u tome što je zamenjen, ipak nije. Ričmond Boaći se ponovo povredio. Napadač iz Gane je već počeo sa terapijama i nije poznato kada bi mogao nazad na teren. Boaći je od dolaska iz Đangsua odigrao 11 utakmica i postigao je osam golova u Superligi Srbije. Videćemo hoće li sjajni napadač uspeti da se oporavi do starta plej-ofa.

Atletiko Madrid je napravio tektonski poremećaj u Evropi. ‘Jorgandžije’ su sa 2:0 na ‘Vanda Metropolitano’ stadionu pobedili Juventus i tada su počela previranja u Torinu. Navodno, došlo je do sukoba između prvog čoveka kluba Anadree Anjelija i trenera Masimilijana Alegrija. Italijanski stručnjak je navodno ponudio ostavku, a ona će biti prihvaćena na kraju sezone. Kako svetski mediji tvrde novi trener je na pragu Juventusa.

Luka Jović je zaludeo ceo svet, a na prvi pogled u njega se zaljubila Barselona, a da bi Katalonci bili sigurni u to da li je ljubav iskrena, gledali su našeg fudbalera čak 15 puta. Da li će Luka obući dres Barselone

Luka Milivojević nastavlja da trese mreže u Premijer ligi. Ovoga puta naš fudbaler uspeo je da da gol u porazu od Brajtona 2:1.  

 
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter