0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SUPERLIGA: Radnički rutinski protiv Mladosti, četiri boda iza Crvene zvezde

Objavljeno: 09.03.19 u 17:01

Barem još nekoliko sati pošto će aktuelni lider utakmicu ovog kola početi u 18 časova.

Radnički iz Niša je sigurnom igrom došao do 20. pobede u sezoni rezultatom 1:0 protiv Mladosti.

Ekipa iz Lučana je celim tokom utakmice bila bezopasna i gotovo da nije stvarala prilike pred golom Nišlija. U prvom poluvremenu je Radnički propustio nekoliko odličnih šansi i činilo se da do pauze neće iskoristiti inicijativu i dominaciju koju su imali, što se ipak desilo.

Lazar Ranđelović je izbio u ozbiljnu priliku, ali je u prvom navratu golman Zečević odbranio udarac fudbalera domaćeg tima. Međutim, lopta se odbila nazad do Ranđelovića koji ju je iz voleja poslao u mrežu.

I u drugom poluvremenu je Radnički konstantno napadao, međutim nije mogao do ubedljivije pobede. Oko 20 minuta do kraja utakmice, Slađan Nikodijević koji je u igru ušao umesto Petra Grbića, imao je stopostotnu priliku. Sa oko tri metra iskosa, Nikodijević je gađao glavom ali nije uspeo da postigne pogodak.

Na pet minuta do kraja utakmice je Radnički imao novu sjajnu priliku, ali ovoga puta Nikola Čumić nije bio precizan. Uposlio ga je Nikodijević odličnim dodavanjem, Čumić je utrčao iza defanzivaca Mladosti ali je šutirao iznad prečke gostiju.

FOTO: STARSPORT

SUPERLIGA SRBIJE, 26. kolo:

Subota:

Radnički Niš – Mladost 1:0 (1:0)
(Ranđelović 40)

17.00 Napredak – Vojvodina
18.00 Crvena zvezda – Zemun

Nedelja:

15.00 Dinamo – Čukarički
15.00 Spartak – Radnik
17.00 Bačka – Mačva
17.00 Proleter – Rad
17.00 Voždovac – Partizan

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter