1
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

NOVČANA KAZNA KOJA SE NE PAMTI: Recku ukinuta suspenzija, ali mora da plati dva i po miliona!

Objavljeno: 09.03.19 u 10:01

Treneru Dinama iz Vranja Draganu Recku Antiću ukinuta je suspenzija od godinu dana posle zasedanja Odbora za hitna pitanja FS Srbije.

Podsetimo, trener Vranjanaca je kažnjen pošto je jesenas povukao ekipu sa terena u duelu u Surdulici i zbog stalnih neprikladnih istupa u javnosti. Prvo je suspendovan na 15 meseci do strane Discipinske komisije FS Srbije, a onda mu je ta kazna smanjena na godinu dana. Sada je odlukom Odbora za hitna pitanja ukinuta.

Kako javlja ‘Sportski žurnal’, Dragan Antić Recko će ipak biti drastično kažnjen, takva kazna se ne pamti u srpskom fudbalu. Naime, reč je o novčanom iznosu od 2,5 miliona dinara. Klub mora da plati milion dinara, dok ostalo izdvajaju Dragan Antić i predsednik Vranjanaca.

Odbor za hitna pitanja FS Srbije čine predsednik saveza Slaviša Kokeza, potpredsednik Nenad Bjeković kao i Branko Stojaković, Dragan Simović, Dušan Mrakić i Novica Tončev.

Dinamo je ovog proleća upisao dve pobede i dva remija, a videćemo kako će se snaći i s Antićem na klupi koji će ekipu voditi već protiv Čukaričkog.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter