0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FENOMENALNA ČESTITKA ZA ROĐENDAN: Igrači Zvezde upali u sred Milojevićeve izjave (VIDEO)

Objavljeno: 09.03.19 u 20:16

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Zemun u 26. kolu Superlige Srbije.

Za crveno-bele strelci su bili Marin, Joveljić i Pavkov, dok je viđen i jedan autogol.

Na današnjoj utakmi crveno-beli su oborili rekord od 52 utakmice bez poraza koji je do sada držala Muslinova generacija. Takođe, ovaj klub je proslavio i 74. rođenda, dok je trener Vladan Milojević je danas napunio 49 godina. To je bio razlog da ga njegovi igrači prekinu u davanju izjave, podignu na ruke i čestitaju mu tako rođenda.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Igrači čestitali Vladanu Milojeviću rođendan🔴⚪ #crvenazvezdafk #fkczv @jovana_guzijan

A post shared by RED STAR🔴⚪🔴⚪ (@bas_najvise_na_svetu___) on

Nakon čestitke, rekorder po broju mečeva bez poraza u domaćem šampionatu istakao je da je ponosan na svoje igrače i ono što su učinili.

– Ja sam veoma ponosan što treniram ovakve momke. To su prevashodno dobri ljudi. Teško je meni kao treneru, imam neke igrače koji zaslužuju da igraju morao da ostavim, to mi najteže pada. Na njima je da rade, treniraju, super su momci, pokazali su koliki su zvezdaši, puno mi je srce, šta da kažem, rekao je Milojević za ‘Arenu sport‘.

Trener crveno-belih pohvalio je i današnjeg rivala i svog kolegu na suprotnoj strani.

– Danas smo videli jednu dobru ekipu. Zemun je ekipa koja se muči kada igra po lošim terenim. Ovde je bilo idealno i mislim da smo mogli da vidimo nekoliko veoma dobrih igrača. Moj kolega Švaba radi dobar posao, tako da je bila jedna izvrsna utakmica sa dosta golova. Oni su igrali otvoreno, a ja im od sveg srca želim da samo tako nastave, rekao je on i za kraj dodao da igračima idu zasluge za rekord:

– Hvala na čestitaka za rekorde, ali sve zasluge idu igračima. Nemam reči svaka im čast.

FOTO: STARSPORT

Trener gostiju istakao je nakon meča da je razlika u kvalitetu današnjih rivala bila evidentna.

– Crvena zvezda je dominantna ekipa, vrlo kratko i jednostavno. Videla se razlika u klasi, oni su predominantan tim za mnogo ozbiljnije ekipe nego što smo mi u ovom trnutku i mogu otvoreno da kažem da ovo nije naš nivo. Momci su dali sve od sebe, prvih pola sata se držali dobro, međutim taj gol kada protiv Crvene zvezde primite u 30. minutu on je rano primljen. To je dalo mogućnost da preuzmu inicijativu, pa primamo golove u poslednjem minutu prvog poluvremena, pa početko drugog. Još jednom bili su kvalitetniji i želim im sve najbolje u nastavku takmičenja, rekao je Đurđević za ‘Arenu sport‘.

Zapratite najbolju Instagram stranicu – HOT SPORT!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter