0
Domaći fudbal

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

I ZVANIČNO: Borjan – 2023.

Objavljeno: 08.03.19 u 17:22

Golman Crvene zvezde je danas potpisao novi ugovor sa klubom.

Milan Borjan se Zvezdi obavezao na vernost do 2023. godine.

Pre dve godine je u tabor crveno-belih stigao reprezentativni golman Kanade, brzo se odlično pokazao i praktično da nema konkurenciju među stativama Crvene zvezde. Borjan se sa klubom dogovorio još na zimskim pripremama u Turskoj, a danas je okončan i zvanični deo produžetka saradnje.

– Velika mi je čast što je klub produžio ugovor sa mnom i što ću biti ovde naredne četiri i po godine. Presrećan sam, želeo bih da se zahvalim Svetozaru Mijailoviću, Zvezdanu Terziću, Mitru Mrkeli, treneru Vladanu Milojeviću na takvom poverenju. Želim da nastavimo sa ovakvim rezultatima. Davaću maksimum kao i do sada na terenu, i pokušaću da branim što bolje i da iz dana u dan što više napredujem, i da im na poverenju uzvraćam pobedama. Godinu i po dana smo zajedno, što smo duže na okupu, biće i bolji rezultati, družimo se i van terena, imamo odličnu atmosferu, što se odražava i na uspehe. Vezali smo 51 utakmicu bez poraza u domaćem prvenstvu što mnogo znači, nadam se da ćemo protiv Zemuna da uđemo u istoriju Crvene zvezde. Mislim da će biti fenomenalna atmosfera, mngoo navijača, slavimo i 74. rođendan i nadam se da će doći veliki broj zvezdaša da nas podrži, a mi ćemo dati sve od sebe da im donesemo pobedu, izjavio je Borjan.

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela bio je presrećan zbog završetka ovog posla.

– Veliko pojačanje za Crvenu zvezdu, jer je Borjan uradio mnogo u proteklom periodu i ušao u srca svih navijača svojim odbranama. Svima nama u klubu daje posebno samopouzdanje, jer kada imate jednog takvog golmana, onda se to prenosi i na navijače, i na igrače, a i na nas u upravi. Borjan je branio sjajno i u velikim utakmicama, i na takozvanim manjim. Bio je redovan, branio i povređen, i svakako da je produženje ugovora veliki podstrek i ohrabrenje za sve nas, kaže Mrkela.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter