0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Igokea/Nenad Vuruna

NIKOLIĆ I ANĐUŠIĆ PRED PARTIZAN: Oni su ‘srpski Boston’, pobeda rešava pitanje opstanka

Objavljeno: 08.03.19 u 19:46

Košarkaši Igokee u pretposlednjem kolu regularnog dela ABA lige gostuju Partizanu.

Ekipa Dragana Nikolića trenutnom se nalazi na devetoj poziciji sa sedam pobeda, samo jednom više od timova koji su u opasnoj zoni.

– Partizan krasi izuzetnočvrsta i agresivna odbrana, brza tranzicija, jaka unutrašnja igra, snažan kontakt. Imaju čvrstinu. Partizan se sigurno više pita, Partizan je favorit u hramu košarke. Ne možemo da pretimo ‘srpskim Boston Seltiksima’. U ovoj fazi sezone ne važe mnoge stvari, važi samo teren i 40 minuta. Onako kakva bude naša energija, tako ćemo i proći. Ukoliko se ponovi naše poslednje gostovanje neće biti dobro., rekao je pred ovaj duel Nikolić.

Nekadašnji košarkaš crno-belih, a sada član tima iz Laktaša svestan je značaja sutrašnjeg meča.

– Pred nama su dve izuzetno važne utakmice, mečevi u koje staje cela sezona. Svima nam je jasno da bi pobedom u Beogradu protiv Partizana rešili sva pitanja u vezi sa opstankom u ligi i da bismo mogli rasterećeno, bez ikakvog imperativa, da uđemo u poslednje kolo. Pokušaćemo da uđemo u meč maksimalno angažovano i da odigramo najbolji mogući meč. Neće biti lako, znamo na koji način moramo da igramo, posebno pred takvom publikom i u takvoj atmosferi. To svakako povećava energetske zahteve koje moramo da uložmo u ovaj duel i nadam se da ćemo uspeti tamo da ostvarimo pozitivan rezultat, rekao je Danilo Anđušić.

Utakmica u dovrani ‘Aleksandar Nikolić’ zakazana je za sutra sa početkom u 19 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter