0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MALO O NEMCIMA, MALO O RONALDU: Ali, Krstajić je govorio i o našoj analizi i dva napadača…

Objavljeno: 08.03.19 u 13:15

Posle dugog govora zbog čega ko nije pozvan u reprezentaciju Srbije, Mladen Krstajić se osvrnuo i na dvoboj sa Nemačkom u Volfzburgu.

Provera za ‘orlove’ biče ‘panceri’. Može se reći pravi sparnig partner pred start kvalfikacija za Evropsko prvenstvo i derbi sa Portugalijom u Lisabonu. Evo šta je Mladen Krstajić rekao o utakmici sa Nemcima.

– Nemačka jeste u krizi i slažem se da Nemci žele rivala protiv kog će prekinuti priče o lošoj formi. Nisu pozvali Humelsa, Boatenga i Milera i to je njihov izbor, to je normalno, iako bi oni još dugo mogli da igraju na nivou reprezentacije Nemačke. Mi verujemo u naše momke, u ovaj tim i želimo da ostavimo dobar utisak pred početak kvalifikacija – rekao je Mladen Krstajić.

Selektor je dodao da očekuje da Kristijano Ronaldo igra za Portugaliju u kvlafiakcijama za Evropsko prvenstvo.

– Verujem da će Kristijano Ronaldo igrati.

Na temu dva napadača, o kojoj je pre nekoliko dana pisao HotSport, govorio je i Mladen Krstajić.

– Možemo da igramo i sa jednim i sa dva špica. Vežbamo obe formacije, u zavnisnosti od utakmice do utakmice videćemo koju ćemo koristiti.

Za kraj i o briljantnoj partiji Dušana Tadića na ‘Santjago Bernabeu’.

– Šta reći o Tadiću što još nije rečeno. Tadić je odigrao maestralno i u Amsterdamu u prvom meču, a sada ga je samo Bog nagradio u Madridu. Jer onaj dribling je bio maestralan, ali da nije pao gol posle, ne bi se toliko pričalo. Dušan je sjajan igrač, sve znate – zaključio je Krstajić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter