0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnik

FLEŠ IZ SURDULICE: Spartak je kao Radnički, nadam se da smo lekciju naučili u Nišu!

Objavljeno: 08.03.19 u 13:49

U nedelju se na Gradskom stadionu u Subotici odigrava meč dveju najudaljenijih superligaških tačaka.

U prvom delu sezone meč u Surdulici odigran je bez golova, a šta se očekuje od novog susreta čulo se na redovnoj konferenciji Radnika.

– U nedelju igramo protiv ekipe koja se bori za opstanak i kojoj su bodovi preko potrebni. I nama su takođe potrebni bodovi jer imamo i želju i cilj i u takvoj smo poziciji da možemo da računamo na igranje u plej-ofu. Mislim da će utakmica biti agresivna, žustra i borbena. Spartak igra na svojstven način, dugim loptama, agresivni su i idu na osvojenu drugu loptu i na brze tranzicije, kontranapade poput Radničkog iz Niša. Mislim da smo tu lekciju naučili onda u Nišu i nadam se da ćemo uspeti da odgovorimo Spartaku i da nametnemo naš stil igre kroz brze pasove unapred i da ugrozimo njihov gol i na kraju dođemo do dobrog rezultata – kaže trener Radnika, Milan Milanović.

Kada je reč o sastavu izgrača, Milanović podseća na gust raspored utakmica u ovih desetak dana, dve prvenstvene i jedna kup utakmica, te će rotacija i nekih novih kombinacija itekako biti. Put Subotice neće krenuti Ristović i Đoorđević zbog odrađivanja kartona.

Utakmica 26.kola Spartak – Radnik igra se u nedelju od 15 časova na Gradskom stadionu u Subotici.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter