0
Domaći fudbal

(FOTO: STARSPORT)

UDARNE VESTI DANA: Dugo čekani potpis na ‘Marakani’, Đani otkrio dogovor sa Zvezdom, iznenađenja Mladena Krstajića

Objavljeno: 07.03.19 u 23:25

Iako nije bilo utakmica i dešavanja u domaćem fudbalu, zanimljivih i čitanih vesti ni ovog četvrtka nije izostalo.

Nakon jučerašnjeg burnog dana u Ligi šampiona i šokantne eliminacije Pari Sen Žermena, odjeknula je objava Nejmara na Instagramu.

Takođe, bilo je zanimljivo i u Superligi Srbije, pa je analiza Partizanovog poraza od Radničkog iz Niša bila dobro propraćena.

Stigla je odluka o kaznama ‘prestupnika’ sa 159. ‘večitog’ derbija, a na ‘Marakani’ je pao dugo čekani potpis, kojim je Zvezda dobila novog najplaćenijeg dommaćeg igrača.

Veliku pažnju izazvalo je šokantno otkriće Đanija Ćurčića o dogovoru koji je imao sa Crvenom zvezdom, kao i informacije da je minhenski Bajern zainteresovan za Zvezdino dete iz Bundeslige.

U večernjim satima je stigla informacija o novim idejama selektora Mladena Krstajića koje će objaviti sa spiskom sutra u podne u Kući fudbala.

Zanimljiva vest stigla je iz komšiluka, koja glasi da će Sarajevo kupiti Vijetnamac koji već najavljuje ulazak u Ligu šampiona, dok je u Madridu u redovima ‘kraljevskog kluba’ raspad sistema.

Iz košarke je bitna vest stigla iz Italije, a to je da je selektor Srbije Aleksandar Đorđević dobio dozvolu da, pored ‘orlova’, preuzme i Virtus iz Bolonje.

Zapratite najbolju sportsku instagram stranicu – HOTSPORT.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter