5
Domaći fudbal

head coach Zoran Mirkovic head cocah Vladan Milojevic Gordan Petric 2.3.1019. Mart 2. 2019. Beograd, Srbija, Crvena Zvezda - Partizan derbi derbySuper liga Srbije (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

ODLUKA O KOJOJ ĆE SE SIGURNO JOŠ PRIČATI: Poznato ko će biti kažnjen zbog dešavanja na 159. večitom derbiju!

Objavljeno: 07.03.19 u 13:40

Dešavanja tokom 159. večitog derbija odigranog 2. marta još uvek su glavna tema među ljubiteljima fudbala, a posle informacije koja nam je potvrđena u Disciplinskoj komisiji, nema sumnje da će o ovim događajima tek biti reči.

Naime, kako je rečeno našem portalu u Disciplinskoj komisiji, ovo telo Fudbalskog saveza Srbije odlučivaće samo po dve stavke – upotrebi pirotehničkih sredstava od strane navijača Crvene zvezde i lomljejnu stolica od strane navijača Partizana.

Kada su u pitanju posledice zbog fizičkog sukoba nastalog nakon što je Nemanja Nikolić laktom udario Filipa Stojkovića, a tokom kog je Zoran Mirković udario pomoćnog trenera Crvene zvezde Milana Kosanovića, dok su žute kartone pored Nikolića dobili Slobodan Urošević iz Partizana i Zvezdin Goran Čaušić, njih, po svemu sudeći, neće biti. 

Razlog – Disciplinska komisija se određenim situacijama bavi po prijavi, a njih jednostavno nije bilo! 

(Youtube/ Ragnar Lothbrok)

Podsećamo, po Disciplinskom pravilniku Fudbalskog saveza Srbije Nikoliću je zbog udaranja Stojkovića po članu 57 pretila kazna od četiri do osam utakmica zabrane igranja, dok je treneru Mirkoviću zbog udaranja Milana Kosanovića pretila suspenzija u trajanju od šest meseci, po članu 61.

Postavlja se pitanje poruke koju rukovodioci srpskog fudbala šalju na ovaj način, pogotovo ako se uzme u obzir to da nas očekuje do kraja sezone još najmanje jedan, a moguće čak i tri duela crveno i crno-belih, ukoliko u kupu Srbije Zvezda i Partizan „ukrste koplja “ u polufinalu.

Ostaje nam da se nadamo da će fudbaleri i rukovodioci dva kluba ovo „gledanje kroz prste“ shvatiti kao poklon, pa da ćemo na sledećem derbiju, umesto o sudijskim greškama i incidentima pričati i pisati o sjajnim potezima fudbalera dva tima.

0
0

5 Komentara

  1. Ko će se pozabaviti ponašnjem izjavama onog bolesnika Željka Pantića? Njegovim zapaljivim monolozima, prepunim mržnje i pozivima na linč, neko MORA STATI NA PUT!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Zuta stampa. Bombasticni naslovi, zapaljiva retorika, manipulisanje citaocima, lazno moralisanje, dizanje tenzije ni oko cega, izmisljanje vesti, od komarca praviti magarca, paljenje navijaca…Ima se tu dodati jos mnogo toga. U ovoj zemlji nema objektivnog medija. Lamentiraju o sudbini najvaznije sporedne stvari na svetu a oni se pretvorili u karikaturu (losu). Dovidjenje i prijatno

    0
    0
    Odgovori
  3. Rukovodioci koja dva kluba? Ako sam ja dobro shvatio terener Partizana je udario trenera Zvezde, a igrac Partizana, igraca Zvezde? Na koji nacij je Zvezdi progledano kroz prste?

    0
    0
    Odgovori
  4. Eto i oni su žrtve jadnici svi su protiv njh. Ovo ako se završi bez kazni je sramota za sve normalne ljude pa šta da se od njih očekuje u sledećim derbijima da nekom slome noge ili da nekog prebiju .

    0
    0
    Odgovori
  5. Bruka i sramota!Javasluk i nasilje!Grobari zasticeni ko beloglavi supovi!U neku ruku i je i ok. jer vise ima supova nego grobara!Ali onaj mali za lakat Stojkovica je morao od komisije dobiti kaznu kao i onaj siledzija Mirkovic!Prljav igrac sad takav i trener!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter