0
Evrokupovi

BELGRADE, SERBIA - DECEMBER 11: Neymar of Paris Saint-Germain celebrates after scoring a goal during the UEFA Champions League Group C match between Red Star Belgrade and Paris Saint-Germain at Rajko Mitic Stadium on December 11, 2018 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

NEKAD MILIČIĆ, DANAS NEJMAR: Brazilac ‘poludeo’ zbog eliminacije PSŽ-a – ‘Je**te se!’ (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 07.03.19 u 09:49

Brazilski as Nejmar nije bio u sastavu Pari Sen Žermena protiv Mančester Junajteda zbog povrede, a dan posle poraza od „crvenih đavola“ sa penala u 92. minutu meča kojim je engleska ekipa prošla dalje preko Instagrama je otkrio svoje viđenje spomenute situacije.

– Stavili su četiri čoveka koji ne znaju ništa o fudbalu u VAR sobu! Kako je ovo penal, kad je bio okrenut leđima?! Je**te se!, napisao je Nejmar na Instagram storiju.

Za to vreme navijači širom sveta se zabavljaju uz fotografiju Nejmarovog zbunjenog lica kada je video da je Skomina dosudio jedanaesterac:

Svemu je prethodio šut Daloa koji je Kimpembea pogodio u ruku, a nakon što je Skomina nakon asistencije VAR-a i pregledanog video snimka doneo odluku da dosudi penal, Markus Rašford je sigurnim udarcem trasirao put Junajteda ka četvrtfinalu.

HotSport možete pratiti i na Instagramu – hvala na poverenju!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter