0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LEPA TRADICIJA: Crvena zvezda organizuje druženje sa fudbalerima

Objavljeno: 07.03.19 u 12:41

Fudbaleri Crvene zvezde će u petak, 8. marta, od 13 časova nastaviti lepu tradiciju druženja sa zvezdašima, i to dan pred meč sa Zemunom (subota, 18:00) na kojem će biti i proslava 74. rođendana crveno-bele porodice.

Svi koji požele da se upoznaju sa igračima srpskog šampiona moći će to da urade sutra u samom centru Beograda – u Knez Mihailovoj ulici.

Fudbaleri Zvezde družiće se sa navijačima između nekadašnjeg „Ruskog cara“ i „Beogradskog izloga“, a pored toga što će svi koji žele moći da dobijeu autograme na specijalno personalizovanim karticama igrača, kao i da se sa njima fotografišu, sve prisutne očekuje i specijalno iznenađenje za dame, s obzirom na to da će sutra širom sveta biti obeležen svetski Dan žena.

Takođe, i ostali navijači će biti u prilici da druženje sa fudbalerima Zvezde napuste bogatiji za po neki poklon.

Druženje sa navijačima predstavlja uvertiru pred subotnji meč sa Zemunom tokom kog će klub proslaviti 74. rođendan. Karte za sve četiri tribine za ovu utakmicu koštaju 100 dinara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter