0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Golovi i dva keca za uzbudljivo veče

Objavljeno: 07.03.19 u 11:35

Posle velikih uzbuđenja i iznenađenja u Ligi šampiona selimo se u drugi rang, Ligu Evrope u kojem ima veoma intresantnih mečeva i na potezu su favoriti.

ZENIT – VILJAREAL 1 (2.00)

Gigant iz Rusije dobro gura na oba koloseka i nalaze se u formi pošto su upisali dobre razultate i na redu je da sruše „žutu podmornicu“ koja je fokusirana na šampionat Španije.

DINAMO (Z) – BENFIKA GG (1.70)

Zagrepčani igraju dobro i posle eliminacije Plzena pokušaće da naprave još jedan istorijski korak, a gosti dolaze posle pobede nad Portom i golovi treba da obeleže spektakl na stadionu „Maksimir“.

REN – ARSENAL GG (1.70)

Oba tima dobro guraju na dva koloseka i miksuju ekipe mada trener „tobdžija“ Emeri najavljuje jak sastav sa ciljem da dođe do dobrog rezultata i po gol na obe strane je realna opcija.

NAPOLI – SALZBURG 1 (1.50)

Veoma intresantan megdan u kojem Italijani imaju blagu prednost pred svojim navijačima i ambicije da pokušaju da doguraju do same završnice i juriće pobedu.

Ukupna kvota na tiketu je 8.67.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter