2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ĐANI ĆURČIĆ REŠIO DA OTKRIJE: Trebalo je da dođem u Crvenu zvezdu, sve smo se dogovorili!

Objavljeno: 07.03.19 u 17:43

Pomoćni trener Dinama iz Vranja je odlučio da dugo čuvana tajna više ne bude tajna.

Pre nego što je postao igrač Partizana, Saša Đani Ćurčić je umalo zaigrao za Crvenu zvezdu.

Kao jedan od najtalentovanijih igrača u domaćem prvenstvu, Ćurčić je 1993. godine iz redova OFK Beograda u kom je ponikao prešao u Partizan. Zatim je usledio odlazak u Englesku i njegov ‘fudbalski skok’, a i pad. Njegova karijera je prema rečima samog Ćurčića mogla da ima drugačiji tok, barem kada je u pitanju onaj deo vezan za srpski fudbal:

– Pobedili smo Crvenu zvezdu na Marakani, a Zoran Lončar je dao dva gola. Bili su šampioni Evrope, a mi smo iz pobedili. Utakmicu je gledao Dragan Džajić. Trebalo je da pređem u Zvezdu. Čak je sve bilo dogovoreno, a onda je neko Džaji rekao da sam ja novi Milko Đurovski. I Džaja je na kraju odustao. Posle kada sam prešao u Partizan, Džaja je izjavio, bez one kurtoazije, da su mojim angažovanjem crno-beli napravili sjajan potez. Ostao sam njegov neispunjeni san, izjavio je Ćurčić za nedeljnik ‘Ekspres’.

0
0

2 Komentara

  1. Uz svo dužno poštovanje prema Saši i njegovoj karijeri, jeste bio odličan igrač i jako talentovan, ali nije istina da smo hteli da ga dovedemo. U Zvezdu smo tada dovodili ne samo talente i dobre igrače, već se na prvom mestu gledao karakter tih mladih ljudi. Saša je bio nestašan uvek i to nama nije trebalo, takvu neozbiljnost Crvena Zvezda ne bi tolerisala nikad. Saši želim sve najbolje u trenerskoj karijeri.
    Dragan Dž.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter