0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

‘BOMBA’ IZ BUNDESLIGE: Zvezdina deca za neki novi Bajern!

Objavljeno: 07.03.19 u 22:15

Ako je verovati nemačkim medijima dva deteta Crvene zvezde bi uskoro mogla na ‘Alijanc arenu’ gde se pravi novi tim.

Mesecima unazad pišemo o podmlađivanju Bajerna iz Minhena. Kroz medije prolaze razna imena od Nabila Fekira preko Ernandeza do Džejdona Sanča, a tu su sad i dva srpska fudbalera. Odavno je poznato da Bajern želi dete Crvene zvezde i prvog strelca Bundeslige Luku Jovića, ali tu nije kraj…

Nemački mediji uveliko pišu da Bajern želi još jednog bivšeg zvezdaša Marka Grujića. Mladi Srbin je odlično odigrao u duelu Herte protiv Bavaraca i našao se u tefteru sportskog direktora Hasana Salihamidžića. ‘Bild’ je navodno zvao Grujića, ali je on istakao da mu je cilj povratak u Liverpul. Nemci pišu i da je Bajern spreman da plati 20 miliona evra za visokog vezistu.

Bajern nije jedini u redu za Grujića, navodno je Lacio ponudio 10 miliona evra, što je duplo manje od nvodne cifre koju nudi šampion Nemačke. Nož i pogača su u rukama Liverpula, a nema sumnje da Srbin ne bi imao ništa protiv da se na leto preseli u Minhen.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter