5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ: Nisam strahovao, kontrolisali smo utakmicu; MILOVANOVIĆ: Marin je pokazao klasu!

Objavljeno: 06.03.19 u 18:22

Fudbaleri Crvene zvezde stigli su do 22. pobede u sezoni.

Oni su golovima Bena, Pavkova i Marina savladali Mladost iz Lučana, za koju je strelac bio Predrag Pavlović.

Strateg kluba iz Ljutice Bogdana koji je stigao Muslinov rekord od 50 mečeva bez poraza bio je zadovoljan viđenim

– Nisam strahovao za pobedu, ali nije bilo prijatno kada su dali gol. Mislim da smo kontrolisali utakmicu, imali smo šanse da završimo mnogo ranije, ali eto. Nepažnjom smo primili gol, ali sam u svakom slučaju zadovoljan viđenim. Čestitao bih igračima Mladosti i svom kolegi takođe na dobroj igri. Videli smo u prvom poluvremenu dosta promena sistema. Čestitam i mojim igračima, rekao je Milojević.

FOTO: STARSPORT

Trener domaćeg tima nekoliko razloga je naveo kao ključ poraza.

– Mislim da su tri ili četiri faktora odlučila ovu utakmicu, a možda i više. Kao prvo ušli smo u meč sa tri štopera, jer smo znali da su oni na derbiju u finišu odigrali sa dva klasična špica i to smo probali da zatvorimo. Nije nam pošlo za rukom, bili smo raštimovani prvih 20 minuta. Jedan od faktora što smo izgubili utakmicu je i taj jedanaesterac. Radivojević je morao da u glavi zna da je Stojković dešnjak i da će skoro uvek ići na jaču nogu. Nakon toga Zvezda postiže i drugi gol. Igrači su mi reklli da je kod drugog gola možda bio ofsajd. Mi posle promašujemo jedanesterac. U drugom poluvremenu smo bili dosta hrabriji i u nekim momentima bili bolji i imali šanse, ali sve čestitke Marinu. Po ko zna koji put je pokazao da klasa i da je iznad naše lige, rekao je Nenad Milovanović.

Novinare je posbno zanimalo zbog čega je Bojović izveo jedanaesterac umesto Pejovića koji to inače radi.

– To nije bilo mimo dogovora. Bojoviće šutirao zbog toga što je Pejović promašio poslednji put. To sam ja odredio i krivica je na meni, ne na njemu, poručio je trener Mladosti.

U narednom kolu crveno-beli će igrati protiv Zemuna, a Mladost protiv niškog Radničkog.

0
0

5 Komentara

  1. Naravno da nisi strahovao,kada ni jedna ekipa nece da pokaze zube kao partizan,sve sami sklanjaci u reziji drzavnog projekta,sbe sami sklanjaci,kada bi svi igrali da smeju kao partizan ne bi ste bili tu gde ste,zato uzivajte jos malo,svemu dodje kraj pa i vasoj bahatosti!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Nadam se da je milojevic gledao radnicki protiv partizana .u tom slucaju ako je dobar djak mogao je puno da nauci od lalatovica kako se pravi igra.

    0
    0
    Odgovori
  3. “MILOJEVIĆ: Nisam strahovao, kontrolisali smo utakmicu”! Izgleda da je Milojević bio na nekoj drugoj utakmici! Kako ima hrabrosti da priča o kontroli utakmice! Zvezda je pobedila na osnovu dva individualna majstorska poteza Pavkova i Marina, a ne na osnovu dobre igre! Zvezdina igra u polju je bila kriminalna! Spori protok lopte, sporo trčanje do zla Boga, bez energije, neborbeno, bez presinga! Milojević je još jednom dokazao svoju klasu, jer on jednostavno ne zna da napravi igru! Šta mu je igrao Ben, koji je bio igrač manje na terenu! Kada je zamenio neprimetnog Boaćija još mu se i izvinjavao dok je ovaj ljut izlazio sa terena?! Milojević drži na klupi Vulića i prvog strelca jeseni Vukanovića! Svog ličnog ljubimca Stojkovića je stavio na levog beka, krivca za primljeni gol, umesto da na levog beka stavi brzog i prodornog Hajdina!

    0
    0
    Odgovori
    • Хајде, преузимај функцију да нас Бог види. Са тобом на клупи минимум полуфинале ЛШ уз лепршаву, течну, брзу игру! Ово је смијешно што је Милојевић постигао за 2 године (највјероватније 2-титула, пласман у ЛЕ након 10 година, европско прољеће након 27 година, ЛШ по први пут у овом формату)! Могао си и рекет у руке, надмашио би и Ђоковића….. Да ли ти и слични стварно мислите да сте компентентни за…. Одустајем!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter