0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KAKO ĆE IZGLEDATI POVRATAK: Miljenik Grobara želi Partizanu da pomrsi račune – ‘Motivisan sam jer izvrću stvari!’

Objavljeno: 06.03.19 u 12:28

Današnji derbi između Partizana i Radničkog iz Niša privlači veliku pažnju sportske javnosti, ali i povratak Petra Grbića u Humsku, gde se istakao kao fudbaler.

U crno-belom dresu je odigrao nekoliko veoma dobrih sezona, uz uspehe u Evropi. Ali danas stiže kao igrač Radničkog iz Niša, velikog rivala Partizana za drugo mesto i baš zato je posebno interesantna bila Grbićeva najava današnjeg meča.

– Partizan je veliki klub, tamo sam proveo sjajne trenutke u karijeri, ali ja sam sada igrač Radničkog i daću sve od sebe za ovaj tim. U ekipi je sjajna atmosfera, poobarali smo mnoge rekorde ove sezone i verujemo da ćemo u istom ritmu nastaviti i sutra – izjavio je Grbić.

Istakao je da je posebno motivisan za ovaj meč zbog izvrnutih reči pojedinih članova uprave Partizana, kako bi se dodvorili svojim navijačima.

– Spemni smo za ovaj derbi. Oni su pod većim pritiskom od nas, jer moraju da opravdaju sve ono što pričaju o nama cele sezone. Kada to kažem, ne mislim na one stare i prave Partizanovce, već na neke ljude koji svojim nepotrebnim izjavama podrgevaju atmosferu i pokušavaju da nas ponize pričama da smo nečija ispostava što je poptuna neistina – rekao je Grbić.

– Samo mi znamo kroz šta smo prošli ove sezone. Krvavim radom smo osvojili ovih 59 bodova i nema potrebe da to neko negira – poruka je veziste ‘meraklija’.

Meč između Partizana i Radničkog igra se od 18 časova na stadionu u Humskoj, a posle ovakvih reči biće interesantno videti kako će svog nekadašnjeg miljenika dočekati pristalice crno-belih.

FOTO: STARSPORT

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter