1
Domaći fudbal

IMA LI MOGUĆNOSTI ZA SARADNJU: Igrač Zenita više voli Partizan od svoje porodice! (VIDEO)

Objavljeno: 06.03.19 u 13:24

Fudbaler beogradskih crno-belih na pozajmici u Arsenalu iz Tule, Ognjen Ožegović, otkrio je da u tom klubu ima saigrača koji gotovo živi za Partizan.

Ožegović trenutno nastupa u Rusiji, a od leta će se vratiti u Humsku. Za klupski sajt tima iz Tule je objasnio kako je došlo do njegovog dolaska u Partizan, iako je prethodno nastupao za najvećeg rivala, Crvenu zvezdu.

– Moj prelazak u Partizan nije bio toliko čudan, bez obzira na period proveden u Crvenoj zvezdi. Moj otac je iz detinjstva navijač crno-belih, pa sam i ja postao, ali nisam mogao da otkažem Crvenoj zvezdi. Igrao sam fudbal u malom gradu, a primetio me je klub iz velikog. Šest godina sam igrao za crveno-bele, ali sam ostao navijač Partizana. Nisam to mogao da kažem javno, ali sam oduvek sanjao da igram za Partizan. Bio sam na aerodromu na putu za Rusiju, kada je stigao poziv iz Humske. Odmah sam se vratio, stigao u prostorije Partizana i za 10 sekundi potpisao ugovor – rekao je Ognjen Ožegović.

Zatim je Ožegović objasnio da u Arsenalu ima saigrača koji obožava crno-beli klub, koji je u Tuli isto na pozajmici. U pitanju je crnogorski reprezentativac Luka Đorđević, koji je formalno igrač Zenita, a pozajmljen je takođe do kraja sezone.

– Znam da Đorđević odavno navija za crno-bele. Mislim da više voli Partizan od svoje porodice (smeh). Svakog dana nalazi vremena da bi pogledao neke od starijih utakmica Partizana. Sjajan je momak, delimo istu ljubav prema crno-belima – otkrio je Ožegović.

Pogledajtet Đorđevićev gol u poslednjem kolu ruske Premijer lige u trijumfu Arsenala nad CSKA iz Moskve rezultatom 2:0:

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter