0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

NOVI PEH: Kraj ‘sezone iz snova’ za Miralema Sulejmanija?

Objavljeno: 05.03.19 u 18:12

Problemi sa povredama ovog momka su sprečili da napravi i veću karijeru….

Povremenani srpski reprezentativac Miralem Sulejmani doživeo je povredu koja će ga, kako sada stvari stoje na duže vreme odvojiti od terena.

Nakon pauze od skoro tri meseca usled preloma stopala, on je ušao u igru pet minuta pre kraja meča protiv Siona. Krlini fudbaler je taj meč okončao, ali se danas na sajtu njegovog Jang Bojsa pojavila informacija koja je zabrinuila navijače ekipe iz Berna. Naime, Sulejmani je doživeo povredu tetive, usled koje će verovatno morati na bolovanje do kraja sezone.

Nije u ovom momentu poznato da li će on morati na operaciju ili će uspeti da terapijama reši problem, ali je jasno da se povratak ne očekuje uskoro. Tridesetogodišnji fudbaler do povrede pružao je možda i najbolje partije u dosadašnjoj karijeri. On je na 17 mečeva postigao sedam golova u švajcarskom šampionatu, a na to je dodoao i 12 asistencija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter