0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Dortmund ne odustaje, Real završava posao kod kuće

Objavljeno: 05.03.19 u 10:26

Nastavlja se takmičenje u Ligi šampiona i večeras ćemo saznati dva putnika u četvrtfinale elitnog takmičenja, a igraju se pojedini mečevi u borbi za bodove.

REAL MADRID – AJAKS 1 (1.70)

Pobeda u Amsterdamu je braniocu titule donela mirniju pripremu za revanš mada mlada četa iz Amsterdama ne dolazi sa belom zastavom, ali se očekuje uspeh domaćina posle dva poraza od Barselone.

DORTMUND – TOTENHEM 1 (2.00)

Poznato je da kod ekipa iz Nemačke nema odustajanja i da su uporni tako da će „milioneri“ pored tri gola minusa iz Londona pokušati (ne)moguću misiju i juriti pobedu pred svojim navijačima.

DERBI – VIGAN 1 (2.00)

U zaostalom meču domaćin mora da juri tri boda i u blagoj su prednosti zbog bolje forme i cilja da poprave poziciju na tabeli, kako bi kroz plej-of uspeli da stignu do elitnog ranga u Engleskoj.

ČELTERAM – BURI 2 (1.80)

Nema dileme da sve ide u prilog gostima koji su u pravom ritmu, pa će učiniti sve da ostvare pun pogodak i očekuje se da će uspešno odraditi posao u bitnom trenutku sezone.

Ukupna kvota na tiketu je 12.24.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter