0
Fudbal

ŠOK: Politika umešala prste, Ukrajina na Portugalce bez najboljeg defanzivca!

Objavljeno: 04.03.19 u 21:43

Krajem meseca startuju kvalfikacije za Evropsko prvenstvo, a u našoj grupi derbi igraju Portugalija i Ukrajina.

Problemi za Andreja Ševčenka. Legendarni napadač i selektor Ukrajine morao je da sluša političare i da iz reprezentacije izbaci jednog od najboljih igrača. Na spisku putnika za Lisabon nema Jaroslava Rakickog. Reč je o bivšem štoperu Šahtjora iz Donjecka.

Naime, ovaj momak je odlučio ove zime da iz Šahtjora ode u Zenit što je u Ukrajini protumačeno kao izdaja zbog sukoba ove zemlje sa Rusijom oko Krima i Donbasa. To je bio razlog da Rakicki ne bude pozvan u selekciju koju predvodi Andrej Ševčenko.

Na spisku jednog od naših rivala u kvalfikacionoj grupi nalaze se:

GOLMANI – Andrej Pjatov, Denis Bojko, Anderj Lunin.
ODBRANA: Sergej Krivcov, Bogdan Butko, Mikola Matvienko, Mikita Burda, Artem Šabanov, Vitali Mikolenko, Oleksandar Karavas, Eduard Sobolj.
SREDINA: Evgen Konopljanka, Taras Stepanenko, Marlos, Viktor Kovalenk, Segej Bolbat, Sergej Sidorčuk, Viktor Cigankov, Mikola Šaparenko, Vlodimir Šepelev, Oleksandar Zinčenko, Ruslan Malinovski, Roman Bezus.
NAPAD: Igor Plastun, Ivan Petrak, Roman Zozulja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter