4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DERBI NASTAVLJEN U ŽIVOM PRENOSU: Marin odgovorio Pantiću – Niste bili bolji na početku, poništen je čist gol

Objavljeno: 04.03.19 u 21:58

Marko Marin i Danilo Pantić su večeras bili gosti televizije Arena sport.

Naravno, tema emisije bio je 159. ‘večiti derbi’ završen rezultatom 1:1.

Vezista crno-belih nije zbog povrede bio u protokolu za gostovanje na stadionu ‘Rajko Mitić’, ali je iz svog doma pratio meč. Prema mišljenju Pantića, crno-beli su mnogo bolji bili u prvih 45 minuta, sa čime saglasan nije bio Marko Marin.

– Sviđalo mi se kako smo počeli utakmicu, Partizan je igrao bolje od samog starta. Zvezda je ušla malo uplašeno i obazrivo, a mi smo imali dogovor u svlačionici da izađemo i damo maksimum. Da se pokida… Da probamo da pobedimo. Partizan je izgledao bolje u prvom poluvremenu, dok smo u drugom imali par šansi da rešimo utakmicu drugim golom, na šta je b odgovorio:

– Ne slažem se sa tim što je Danilo rekao, da je Partizan u prvom poluvremenu bio bolji. Mi smo bili loši, ali oni ništa nisu bili bolji. Dali su gol, kao što smo videli kakav… Odbijala se lopta, desno, levo, ne zna se da li je u mrežu otišla od njihovog ili našeg igrača. Da li je ofsajd… Naš čist gol nije bio priznat. To da smo mi bili loši stoji, ali ne vidim da su oni bili bolji.

0
0

4 Komentara

  1. Marin laze kao i svi iz rupe .Pre ponistenog gola Simic igrao rukom.Partizanu nisu svirana dva penala (ruka i namerno obaranje u 5 m).Gol cz posle dva faula a sudija svira kontra iako se vidi da je nikolic nagazen i to namerno.Partizan ih razvalio.

    0
    0
    Odgovori
  2. Bravo Marin oba tima iskreno nista Zvezda bolja u drugom delu sad pitanje da l bi se podigli da su da je priznat gol ovako samo fauli i prekidi

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter