0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

CRNO-BELI POTPISALI NOVI UGOVOR: Generalni sponzora ostaje uz klub iz Humske!

Objavljeno: 04.03.19 u 14:11

Pred nastavak sezone crno-beli su uspešno okončali pregovore oko sponzorstva.

Klub iz Humske potpisao je novi ugovor sa ‘Telekomom Srbije’, koji je i do sada bio generalni sponzor.

Za prethodne dve sezone crno-beli su na ime generalnog sponzorstva inkasirali milion i po evra, a sada je ugovor potpisan na još dve godine. Koliko će iznostiti novi još nije poznato, ali će u svakom slučaju omogućiti crno-belima da relaksiranije uđu u završnicu prvenstva. Pretpostavlja se da će Partizana sada imati i nešto povoljnije uslove, pa bi uz transfer Marka Jankovića u SPAL ovo značilo da će klub iz Humske u miru dočekati leto.

Saradnja dva kluba dogovorena je danas, a crno-beli će sada lakše doći i do licence za nastupanje u evropskim takmičenjima naredne sezone. Lepe vesti, kada je taj klub u pitanju obelodanio je generalni direkor Miloš Vazura.

– Istina je, danas smo produžili ugovor sa komapnijom ‘Telekom Srbija’. Aneksirali smo novu saradnju, na obostrano zadovoljstvo i mogu da Partizan ima sreću i privilegiju da iza sebe ima tako uspešnu kompaniju. Nadam se da će saradnja potrajati još dugi niz godina i da ćemo kao klub opravdati poverenje našeg generalnog sponzora, rekao je Vazura za ‘Telegraf‘.

Fudbaleri Partizana trenutno se nalaze na trećem mestu na tabeli, iza Radničkog koji ima osam više, odnosno Crvene zvezde koja ima 15 bodova prednosti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter