0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Mirković udario trenera Zvezde, snimak tuče Grobara i Delija je mnoge zgrozio (VIDEO)

Objavljeno: 03.03.19 u 23:40

Današnje najčitanije vesti protekle su u znaku reakcija sa jučerašnjeg fudbalskog i dešavanja sa današnjeg košarkaškog ‘večitog’ derbija.

Jučerašnji 159. ‘večiti’ derbi je izazvao veliku buru, a danas se pojavio i snimak koji se nije video u prenosu. Zoran Mirković je udario pomoćnog trenera Crvene zvezde, a nije poznato da li je bio isprovociran i na koji način.

Takođe, tu je i podatak iz propozicija takmičenja, kao i da li bi i koliko trener Partizana mogao da bude kažnjen.

Najčitaniji tekst dana bio je u vezi tuče Grobara i Delija uoči jučerašnjeg derbija, a koji je zgrozio mnoge.

Tokom prepodnevnih časova smo imali nekoliko saznanja u vezi skauta koji su bili na tribinama stadiona ‘Rajko Mitić’, pa tako da Rikarda Gomeša nije pratio samo Anderleht, kao  i da je Milan Pavkov svojim golom probudio nova interesovanja.

Kada je reč o košarkaškom derbiju, Crvena zvezda je ovog puta savladala Partizan, a zanimljiv komentar je imao trener crno-belih Andrea Trinkijeri.

Jedan navijač Partizana je izvučen sa tribine među zvezdašima, a posebnu pažnju izazvao je i duel Lazića i Renfroa iz završnice meča.

Na kraju je pažnju izazvao i Mario Baloteli zbog svoje proslave gola u meču francuskog prvenstva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter