0
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: I danas je ‘dan derbija’ – evo gde možete gledati košarkaški u sklopu ABA lige

Objavljeno: 03.03.19 u 08:50

Nekoliko veoma zanimljivih mečeva pripremljeno je za danas.

U centru pažnje je utakmica Crvene zvezde i Partizana u ABA ligi, a tu su i mnoge druge derbi utakmice.

Na prvom kanalu Sport kluba danas je na programu prenos tri meča Premijer lige. Program od 13 časova otvaraju Votford i Lester, od 15.05 sledi duel londonskih timova Fulama i Čelsija, a od 17.15 između Evertona i Liverpula. Od 20.45 na istom programu je i prenos duela između Valensije i Atletik Bilbaa.

Prenos meča NBA lige između Bostona i Hjustona na trećem kanalu ove televizije možete pratiti od 21.30, dok je u posne prenos utakmice između Eibara i Selte.

Na prvom kanalu Arene sport od 18 sati je prenos košarkaškog derbija u sklopu ABA lige između Crvene zvezde i Partizana. Na istom ovom kanalu od 15 sati je prenos meča između Bačke i Zemuna, a od 20.30 derbi Serije A između Napolija i Juventusa. Ista ova televizija od 20 sati na drugom kanalu prenosiće duel između Cibone i Mege.

Televizija Eurosport na drugom kanalu prenosiće nekoliko utakmica Bundeslige, od 15.30 između Štutgarta i Hanovera, a od 18 između Volfsburga i Verdera iz Bremena.

Evo i kompletnog programa:

FOTO: PRINTSCREEN
FOTO: PRINTSCREEN

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter