2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

I REZERVISTI ZAIGRALI: Zvezda bolja od IMT-a, Joveljić strelac

Objavljeno: 03.03.19 u 13:30

Fudbaleri Crvene zvezde koji nisu igrali ili nisu imali ozbiljniju ulogu na 159. večitom derbiju (Mirko Ivanić) odigrali su prijateljski meč protiv IMT-a sa Novog Beograda i slavili rezultatom 1:0.

U timu crveno-belih našli su se pored Ivanića i Vulić, Ebesilio, Jirka, Vukanović i Joveljić, u odbrani su se našli Gobeljić i Babić, pa su očekivano imali kontrolu dešavanja na trenu, ali nisu briljirali. 

Gobeljić je morao posle četiri minuta da napusti igru, što bi mogla da bude ozbiljna glavobolja za Vladana Milojevića. 

Pripretili su u prvom delu meča Joveljić, Ivanić i Hajdin, ali gola nije bilo sve do 36. minuta kada je Jirka asistirao Joveljiću a on zatresao mrežu iz neposredne blizine.

U drugom delu Jočić, koji je ušao umesto Vulića, je bio neprecizan, dok je Bajić imao šansu za IMT, ali je rezultat ostao 1:0.

CRVENA ZVEZDA:Popović (od 49. Supić) – Gobeljić (od 4. minuta Milikić), Babić, Eraković, Hajdin – Vulić (od 46. Jočić), Ivanić (od 46. Milijaš), Ebesilio (od 64. Novaković) – Jirka, Vukanović, Joveljić.

IMT: Crnobrnja, Ilić, Džinović Vukašinović, Marković, Zorić, Goranović, Dunjić, Dimitrić, Bajić, Šošević.

0
0

2 Komentara

  1. “I REZERVISTI ZAIGRALI” stoji u naslovu! Da je Zvezda pravi klub, od ovih “rezervista”, pola od njih bi igrali u prvom timu, ali ne mogu dobiti šansu kod prepotentnog “trenera godine”, od njegovih ličnih ljubimaca i afričkih “kapitalaca”! Zato smo igrali kako smo igrali protiv onog tima u nekrofilskim dresovima! Ovaj prepotentni “trener godine” sve više dokazuje da nije sposoban da vodi Zvezdu! Nisam optimista u sredu sa Lučancima! Zvezda treba na vreme da razmišlja o njegovoj zameni, da nam se ne desi ista stvar kao sa Grofom, od pre dve godine, kada smo izgubili već dobijeno prvenstvo!

    0
    0
    Odgovori
  2. e tu ti je i mesto decko, eto gola, jos samo da budete u istoj ligi, vrh, nema sta umece, nisi za JSL, hajd sad casti drustvo za golcic, pozzzzz

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter