3
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Crvena Zvezda v Partizan Beograd, 02.03.2019 foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

JEZIV SNIMAK, SREĆOM BEZ OZBILJNIJIH POSLEDICA: Grobari napali zvezdaše, ljudi spašavali živu glavu (VIDEO)

Objavljeno: 03.03.19 u 14:42

Fizilki obračun navijača Partizana i Crvene zvezde koji se dogodio na autobuskoj stanici u blizini Šumica veoma lako je mogao da se završi tragično.

Na snimku koji je objavljen na stranici „Hooligans TV“ možemo videti navijače, prema navodima ove stranice, Partizana kako napadaju navijače Crvene zvezde.

Usledilo je međusobno gađanje bakljama, nakon čega je jedna grupa mladića uletela u autobus na liniji 31 koji je u tom momentu stajao na stajalištu.

Na samom početku snimka moguće je videti ljude koji su se našli na stanici kako beže od sukoba.

 

 

0
0

3 Komentara

  1. Druze mani se toga….ovo niste videli ovi ste videli… Zvezdas sam…derbi je bio ogromna nula… ali zbog ovakvih majmuna na snimku ne mozemo malu decu da vodimo na stadion… kada je derbi ne mozes dete prosetati ulicom… nasi navijaci bi trebalo da se ugledaju na navijace intera i milana…kako bi na stadion mogli da dovedemo decu

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovde koliko se vidi, jeste da delije ostaju na stanici (crvene majice). a grobari (u crnom) beze u autobus! Pogresan naslov texta!

    0
    0
    Odgovori
    • Vi očigledno vidite sve kako vam odgovara, ofsajd koji je bio ste videli za vaš prvi poništeni gol, ruku koja je prethodila tome naravno niste. Pa ste videli da je Kosović dodao loptu Nikoliću, a drugi iz svih uglova nisu jer nisu mogli sem ako Filip Stojković kaže da je Kosanović dodao loptu trebalo bi da mu se veruje. Penal za Partizan nad Kosovićem od strane Milunovića niste videli, kao ni faul nad Zdjelarom koji je prethodio vašem izjednačujućem golu opet niste videli. Sve što je na štetu Partizana vi ne vidite, a na vašu štetu nula još jedna potvrda sa ste navijači iz Marinkove bare ( naselje u Beogradu gde žive Romi), ali niste videli ni Boaćija jer ga je mali Pavlović strpao u džep možda ga pusti danas, još nešto eto prilike za VAR sistem i ne bi bilo nikakvih dilema, ali vi ne želite to jer ste u situaciji da vam se može. Mi smo ipak mali Partizan jbg.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter