0
Domaći fudbal

FOTO: HotSport

IKS FAKTOR ‘REALA SA NIŠAVE’: Navijači nisu želeli Lalatovića, a danas ne mogu bez njega (FOTO)

Objavljeno: 03.03.19 u 12:50

Radnički je još jednom pod vođstvom Nenada Lalatovića ušao u istoriju. Pobeđen je Radnik, a Nišlije su upisale sedmu u nizu. 

Radnički iz Niša je ove sezone uz Crvenu zvezdu najbolji tim u prvenstvu. Nišlije se nalaze na sedam boda zaostatka za šampionom, a osam ispred Partizana. Uspeli su što dugo niko nije, da na duži period u sezoni razdvoje večite rivale. 

Iks faktor u ekipi Radničkog je Nenad Lalatović, trener koji je u klub došao na poziv Ivice Tončeva. Prvi čovek Radničkog prepoznao je da je Lalatović taj sastojak koji je nedostajao Radničkom i obojica ove sezone uzdignute glave mogu da stanu ispred svojih odluka. Tončev o izboru trenera, a Lalatović izborom Niša za narednu sredinu. 

Foto: Želimir Krstev

Međutim, malo je falilo da do ove saradnje nedođe. Nije trener Nišlija imao najbolji doček kod dela navijača, mnogi su negodovali, a odluku da ipak dođe u Niš danas gleda kao pravu odluku. U razgovoru za naš portal u više navrata je Lalatović isticao da ga je teško zavoleti, ali kada to učinite ne možete bez njega. U to su se i navijači uverili. 

Foto: Vanja Keser

Od nepoželjnog na Čairu, postao je heroj Nišlija. Čovek koji i na ulici, a i na tribinama budi veliku ljubav tih navijača. Iza njega stoje rezultati, Radnički ove sezone na Čairu nema poraz, a poslednji u ligi doživeo je 29. jula od Crvene zvezde. Dok su na Čairu bez celog plena odlazili Zvezda, Partizan i Makabi. Od 72 moguća, osvojio je Radnički 59 bodova (što je i samo po sebi rekord za Nišlije). Često se piše o oborenim rekordima ‘Reala sa Nišave’ a ta knjiga će se s obzirom na atmosferu u klubu još dugo pisati. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter