0
Fudbal

FOTO: PRINTSCREEN

IBRAHIMOVIĆEV ŠOU: Šveđaninu spala kopačka, ali on nije želeo da hoda bez iste – već je zgazio sudiju i nameštao obuću! (VIDEO)

Objavljeno: 03.03.19 u 09:42

Švedski napdač ponovoj imao ‘svoje veče’..

On je predvodio Los Anđelse Galaksi u pobedi na ekipom Čikaga koju predvodi naš Veljko Paunović.

Nekadašnji igrač borjnih evropskih velikana postigao je gol za pobedu domaće ekipe u 80. minutu igre. Do prvog trijumfa u novoj sezoni njegova ekipa stigla je nakon pogotka glavom Ibrahimovića u finišu meča. Imao je Šveđanin i nekoliko dobrih prilika pre toga, pre svega onu glavom sa nekoliko metara, ali je golman gostiju uspeo da odoli.

Međutim ovaj meč je  obeležio je i na sebi svojstven način tridesetsedmogodišnji napadač, naravno stvarima koje nisu toliko vezane za igru. On je u jednom momentu meča ostao bez kopačke, a pošto nije hteo da čarapom dodatke tlo, Šveđanin je nagazio glavnog arbitra i tako stajao sve dok nije namestio obuću. Sudiji to nije smetlo, a komičnu situaciju možete videti na ovom snimku:

Pored Ibrahimovića gol za domaći tim postigao je i Steres, dok je za goste strelac bio Sepong. U sastavu Čikaga naš Aleksandar Katai igrao je do 68. minuta, dok je Nemanja Nikolić presedeo čitav meč na klupi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter