0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Spartak smenio Rogana, stiže čovek koji je doneo titulu Partzanu!

Objavljeno: 03.03.19 u 13:14

Klub sa severa naše zemlje ostao je bez šefa stručnog štaba.

Nakon poraza koji su dožveli juče na svom terenu od Čukaričkog (1:2), ‘golubovi’ su se rastali sa Predragom Roganom.

Poraz u prvom kolu prolećnog dela od vranjskog Dinama, te podela bodova u Kruševcu i na kraju novi poraz pred domaćom publiko, bili su dovoljan razlog da čelnici kluba odlučie da je vreme za promenu na klupi. Nakon ispadanja iz Evrope Vladimir Gaćinović je napustio klubu Spartaka, a umesto njega je tada došao upravo Rogan, ali deluje da ni on nije zadovoljio očekivanja koja su pred njim bila postavljena.

Uveliko se u Subotici radi na pronalaženju novog rešenja, a kako saznaje HotSport kao prvi kandidat se navodi Zoran Milinković. Pedesetogodišnji stručnjak je već vodio Subotičane, u sezoni 2009/10., a u bogatoj karijeri vodio je između ostalog i Rad, banjalučki Borac, Partizan, Anartozis, Aris, OFK Beograd, Vojvodinu i brojne druge klubove. U prvom mandatu on je bio četvrti na tabeli sa Spartakom što je navelo čelnike ‘zmajeva’ da ga dovedu u svoje redove, a najveći uspeh u karijeri mu je titula sa crno-belima 2015. godine.

FOTO: STARSPORT

Nakon 24. kola Spartak se sa 20 bodova nalazi na 12. mestu na tabeli, a samo dva boda ih dele od opasne zone. Nema sumnje da Subotičane čeka grčevita borba za opstanak, a misiju spašavanja trebalo bi da uspešno završi iskusni Milinković.

Zapratite najbolju Instagram stranicu – HOT SPORT!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter