0
Domaći fudbal

SPORT NA TV: ‘Večiti’ fudbalski derbi na dva kanala! Uz još četiri velika derbija…

Objavljeno: 02.03.19 u 08:50

U prvom planu biće duel Crvene zvezde i Partizana na ‘Marakani’, ali će takođe širom Evrope biti zanimljivih duela.

Celokupna sportska javnost u Srbiji ove subote pričaće o fudbalskom ‘večitom’ derbiju koji će se igrati od 18 časova na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Osim što će taj meč, po navici, prenositi prvi kanal TV ArenaSport, veliki broj navijača obradovala je informacija da će i TV O2 biti slikom na ‘Marakani’.

Tu nije kraj velikim derbijima ove subote. Naprotiv. Najpre će od 13:30h na SportKlubu 1 ići prenos iz Londona između Totenhema i Arsenala. Takođe, tu je i veliki rimski derbi između Lacija i Rome od 20:30h na prvom kanalu TV ArenaSport.

Samo 15 minuta kasnije, na SportKlubu 1 ići će novi spektakl između Real Madrida i Barselone, samo par dana posle ubedljivih 3:0 za katalonski tim na ‘Bernabeu’ u revanšu polufinala Kupa kralja.

Ni tu nije kraj velikim derbijima, jer će od 21:30h na SportKlubu 3 biti prenos duela između Porta i Benfike. Velikih utakmica danas će biti u izobilju.

Evo kompletnog sportskog rasporeda za subotu, 2. mart:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter